tisdag 28 oktober 2014

Egon ♥

Vila i frid min skatt. Allt gick så fort men jag är säker att du är på en bättre plats nu. Att du springer runt utan smärta. Saknaden är enorm och lägenheten ekar tomt. Du var unik och jag försöker tänka på alla skratt du gett oss genom åren. Att få delat liv med dig i 6,5 år har varit ett äventyr och en himla resa! Tack för att du stormade in i våra liv, tack för att du var du. Sov så gott mitt hjärta så ses vi snart igen ♥


Du föddes på tax kennel, du var den enda som överlevde i kullen och du bodde dina första veckor i en liten tvättstuga. Du hade fått alldeles för lite uppmärksamhet och var ovan vid människor. Du överlevde dina första veckor mot alla odds. Och din inavels grad var väldigt hög, men det gjorde dig lite extra underbar, lite förståndshandikappad men helt perfekt för oss.



Du var nog den galnaste kattunge som attackerade vem som helst och när som helst :-) 



Kommer aldrig glömma tiden då vi åkte till Fredriks föräldrar i grannstaden, då satte man på dig selet och sa "Gå till bilen" så gick vi dit i fullfart och du hoppade glatt in i bilen för att åka och få lite söndagsmiddag och för din del, kokt fisk.


Dessa bilder är tagna inom samma timme, första bilden är när du upptäckte Elsa för första gången, det tog dig bra lång tid innan du hittade henne där på soffan. Men när du väl vågat dig fram och lukta på henne, så förvandlades du på en sekund till pappa Egon. Och då var du 1 år, långt ifrån så stor du skulle bli men den dagen försvann galne Egon, du blev harmonisk.





Dina vänner letar efter dig här hemma, men jag vet att de kommer gå över. 
Du var den snällaste katten som bar kläder utan att ens bry dig. Du kunde komma hem med en kasse hängandes runt kroppen helt obrygg. Vi kommer aldrig aldrig glömma alla dina hyss och egenheter. Tack för allt ♥ ♥ ♥ 


Sov så gott våran vackra ängel, vi älskar dig ♥


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar