fredag 15 maj 2015

Loka

Är väldigt dålig på att skriva här, vore roligt om jag kunde väcka den delen till liv igen. Gillar att kunna gå tillbaka och se vad som hänt och vad som händer. Hur som haver så är Ponyo tillbaka i våra liv igen. Paulina ska göra allt för att få det att fungera och jag håller alla tummar och tår för att det ska gå men hans bästa ligger hela tiden i första hand för henne så fungerar det inte så är det absolut inget fel med det heller. Viktigast nu är att han får leva livet som vanligt och märker faktiskt ingen skillnad på honom vilket tyder på att han hela tiden varit i bra händer :)

Det var ett kärt återseende för alla, Loka är en mycket nöjd tjej kan jag lova. Känns som om vi hittat rätt i våran vardag igen. Av flera anledningar så vändes min vardag uppochner och är det något djur är duktiga på så är det att känna av hur vi människor mår. Och nu när jag mår mycket bättre så är det klart att Loka mår bättre. Men sen skadar det inte att vi hittat en träningskompis som tränar ihop med nästan varje torsdag. Ingen agility eller så, utan bara tränar på att bli världsmästare på våran vardag. Svåraste utmaningen för Loka hitills är att vara passiv på en plats som innebär lek medans kompisen är aktiv - då är livet bra orättvist om en viss dam får säga sitt.

Men nu är Loka satt på vila. Vi var hos veterinären i onsdags med henne då hon har problem med ena näsborren. Nyser, frustar,kliar med tassen och är allmänt loj. Eftersom det är långhelg så var veterinären så himla snäll och gav oss hans privata nummer ifall det skulle bli värre under helgen så kunde han rycka in. Det som gjordes i onsdags var att skölja genom näshålan med koksaltlösning och sedan undersökte han det man kunde se utan att söva ner Loka. Eftersom de andra slemhinnorna inte är besvärade så hoppades han på att det skulle räcka och sedan ha lite is i magen över helgen. Förmodligen har hon fått in något, men hon kan även vara förkyld eller ha noskvalster. Så is i magen och så sköljer vi hennes näsa 2 gånger själva hemma och behandlar henne mot noskvalster. Blir hon inte bättre eller sämre under helgen får hon sövas ner och hela näshålan får undersökas. Men man söver ju gärna inte en hund i onödan - så håll en tumme eller två för att turen ska vara på Lokas sida och att det här löser sig.

Kan säga att skölja ur näsan med koksaltlösning inte är något Loka uppskattar men åtminstone finner sig i, snälla underbara hund.

Du slutar aldrig förvåna mig - mitt underbara måndags exemplar till hund♥



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar