fredag 4 oktober 2013

Fredag

I helgen ska vi inte träffa Paulina och Ponyo för det går just nu kennelhosta i närområdet och ett krav ifrån dagis under den här perioden är att dagishundarna ej skall träffa andra hundar, vistas i hundrast gårdar osv.. Ruskigt tråkigt, men riktigt skönt att de går ut med tydlig information och hårda regler med konsekvenser ifall man inte följer reglerna, eller vad man ska kalla det, för då kanske dagiset kommer lindrigare undan denna gång. Förra gången var när Loka löpte och efter löpet fick hon åka upp till Säter och bo där tills de var över och det tog ett tag. Men det var det värt, för hon slapp bli sjuk.

Så Loka har varit ledig sen torsdags ifrån dagis och vi hoppas att alla andra hundägare verkligen kollar sina hundar under helgen och att de inte kommer några sjuka hundar till dagis på måndag.

Loka klagar nog inte, idag har hon hängt med husse ut på äventyr hela dagen och ligger nu på golvet och sover som en stock, en väldigt nöjd stock. Helgen blir skogsturer med klövjeväska och inkallningsträning varvat med att jag ska måla om här hemma, så lär väl ha tass avtryck i hela lägenheten. Hundar går att tygla, värre är det med katter och speciellt med Egon <3



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar