lördag 30 november 2013

Åh vad jag älskar känslan av att vintern snart är här, allt blir så mycket vackrare när frosten får ta fäste. Längtar tills allt täckt av snö och vintern är här på riktigt. Men hösten är verkligen vacker. Loka njuter av att kylan infunnit sig, att hålla henne vilande är lättare sagt än gjort, hon är som en galen valp som blir galnare och lyckligare för varje dag som går.

Nu är det svårt att veta varför hon mår bättre, om det är vilan som gör att hon har energi, om det är medicinen som arbetar bort en inflammation eller om det är den smärtlindrande aspekten av medicinen som gör att hon mår bra. Men i vilket fall är det underbart att se henne så glad och smidig, längtar tills kuren är över och vi kan ta reda på om den hjälpt på riktigt eller inte.

Vi spenderar mycket tid utomhus även fast vi tar det lugnt. Vi känner att hon aboslut måste få vistas ute lika mycket som vanligt när vi inte har en tomt hon kan njuta av. Men Sundbyberg är verkligen underskattat, så vackert om man vet vart man ska gå så vi klagar inte.




1 kommentar:

  1. Carina16:57

    härliga bilder , det är vackert när det är frostbitet ute ,,skönt att hon är piggare håller tummarna . Stora Advets Kramar från ett kalt o blåsigt Falun

    SvaraRadera