måndag 30 juni 2014

Måndag

Loka har fått urinvägsinfektion, det började i söndags då det bara rann kiss ur henne, hon bara stod och kisset bara rann. Vart super rädd först, hade ingen aning om att urinvägsinfektion kunde vara så dramatiskt, sen lugnade "kranen" ner sig och hon kunde hålla blåsan över natten. Idag på morgonen så har jag jagat runt med en platsbytta i jakt efter att få tag i lite kiss, men hon slutade kissa så fort jag stoppade under den så det tog sitt lilla tag. Sen gick vi till veterinären och där konstaterades det urinvägsinfektion, förhöjt ph-värde och massor med bakterier som levde livet i den sura miljön.

Tessan var på kliniken idag så hon klämde lite på Loka medan vi väntade på resultatet, Loka får lov att pausa allt nu under antibiotikakuren plus att vi fick en salva för Lokas ögon inte ska reagera på kloret lika mycket. Vi får se hur länge de är hållbart att simma men vi kör på ett tag till, annars får vi leta efter andra alternativ helt enkelt. Kanske en laserbehandling i månaden och ligga på en vibrationaplatta en gång i veckan. Huvudsaken är att Loka är bättre och inte sämre.

Och på torsdag ska vi tillbaka till veterinären, fast den här gången med Elsa. Vi har fått en öppentid på förmiddagen, då det är omöjligt att få in Elsa i en transportbur. Men det är det minsta av problemet, ser inte särskilt ljust ut för Elsa och vi brottas med ångesten att bestämma över när,hur och om hon ska få leva..Usch, har inte skrivit något alls om min prinsessa just för att det är för plågsamt. Vi får se på torsdag hur vi gör, men kan vi inte förändra situationen så har vi inget val. Våran lilla skrutt som vi stödmatade med flaska ♥ Älskade älskade lilla vän bli bra nu.

Idag på kliniken




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar