måndag 28 maj 2012

Bajs,kiss och lite allt möjligt.

Hallå!

Helgen passerade och jag glömde bort bloggen! Loka, blir bättre och bättre på att säga till, snart har vi nog en rumsren hund. En olycka om dagen, men snart är vi nog i mål! Men det jag firar idag är, första natten utan olycka och utan att vi gick ut mitt i natten! Vi fick sova en HEL natt. Första gången sedan 3:e april, så jag svävar på moln, trots att jag fortfarande är sjuk, har feber och en dryg knöl på halsen. 

På söndag har Loka varit hos oss i hela 2 månader och jag har med andra ord varit sjuk i 2 månader, börjar sakna mitt jobb otroligt mycket kan jag lova! Har inte varit sängliggandes sjuk, men the knöl på halsen gör att jag inte kan prata längre stunder, kan spy på beställning och hostar jag hårt, spyr jag på sekunden. Så någon som vill ha en knöl? Jag rear ut den, först till kvarn! Om inte, så ska jag till någon specialist den 12 juni (?!).
Lite väl länge att vänta tycker jag, men vad jag tycker förändrar inget. Är dock glad att de slutat ha mig som försökskanin, fick migrän på heltid utav alla mystiska substanser de trodde skulle göra underverk.

Lille Loka i hundrastgården, nere vid Lötsjön. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar