söndag 2 september 2012

Senaste dagarna.

Har varit lite slö på uppdateringen här eftersom jag har svårt att förstå att jag äger en kamera, samt att det regnat här i flera dagar och att ha en långhårig blöt hund och ett kvällsjobb gör att tiden inte riktigt räcker till. Denna lediga helg har verkligen varit underbar, man gör allt det där man aldrig annars hinner göra. Nästa helg är också en helig ledig helg och då bär det av upp till Dalarna där det nalkas kräftskiva, långa skogspromenader och mys med alla saknade.

Bjuder på lite bilder som finns i mobilen, i brist på bröd äter man limpa?

Fredagsmys!

Lycklig Loka i regnet.

Tar ett tag, men sen ger hon upp.

Hittade en mini Loka i mobilen, 9-10 veckor.

Mys med katterna i soffan.



1 kommentar:

  1. Fin hon börjar bli! :)
    sv: Ja det är helt otroligt.
    Hoppas inte vi heller, hon är dock i en känslig ålder just nu verkar det som. Men får se hur nästa hundmöte blir!

    Småhundar är lite lättare att sparka bort, vilket vi med lätthet gör. För vår del spelar det ingen roll om den framspringande hunden är snäll eller inte. Det är alltid hundägaren ansvar, och börjar den framspringande hunden att slåss med våra så är det iallafall vi som får betala, och då är det vårat ansvar att hålla framspringande hundar borta, för man vet aldrig, även om våra är snälla så står dom inte ut med vad som helst!

    Ja, är också övertygad om att man kanske kan välja lite mer om man bor på landet, vi var på ett ställe en bit utanför sthlm, dom hade milslånga vägar i skogen utan att träffa en kotte! Hur underbart? Sen en lägenhet i stan när man känner att man vill vara lite social på helger och så ;)

    SvaraRadera