lördag 21 september 2013

Två bukoperationer blev det för Ponyo igår, han har komplikationer som heter duga efter kastreringen. Komplikationer som får veterinärerna att riva håret av sig, hans komplikationer för den här typen av operation har de aldrig stött på. Såklart, vad annars liksom?

När han kom in till veterinären trodde dom att det var fel på tempen, för han borde inte ens andas på egen hand med den höga tempen. Han har en blödning i buken, en rejäl infektion men visar inga tecken på att han skulle vara sjuk, det är den envisa samojeden i ett jävla nötskal. För att kunna kyla ner honom rakar dom hans mage och finner ännu en blödning, en bit ifrån första snittet?! Öppnar upp där, tömmer han på blod, får stopp på blödningen och tar ut allt var..

Just nu måste han duschas med kallt vatten med jämna mellanrum för att inte brinna upp av febern. Igår kväll såg febern ut att sjunka.Han kämpar på <3. Ponyo är liksom som ens bonus hund. Ponyo är den enda hunden vi träffar och hittar på saker med. Ponyo har en väldigt central del i våra liv fast han inte är vår hund. Och så jävla skit jag mår över det här är inte ens i närheten av hur Paulina mår <3 Ska dit så fort Ponyo mår lite bättre(för ska han bli) och krama om dom båda två!

Så det går väl inte helt smärtfritt för Ponyo än, men det ska vända.


Grisen Loka och Ponyo som bara är sig själv ;D



Blåsa bubblor under vattnet <3 Gofisen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar