tisdag 7 januari 2014

Loka

Idag var vi hos sjukgymnasten igen, Loka är inte riktigt redo för att börja simma. Hon hade ifrån början inflammationer i de flesta muskler kring bakbenen och hela ryggen. Vi hade hoppas på att det skulle vara helt borta nu, men tyvärr så har hon fortfarande inflammationer i ryggen. Så nu ska hon äta sin medicin i 14 dagar till och gå på två besök hos sjukgymnasten, så ska vi nog vara redo är att börja bygga upp hennes rygg också.

Hennes ben är mycket bättre, så vi kommer fortsätta träna dem med viktmanchetterna, utan vikter i några veckor till. Klinikens båda veterinärer var inne idag och de såg en stor skillnad. "Hon ser tio år yngre ut, vilket är en bedrift när man bara är 2 år". Loka fortsätter gå ner i vikt i en bra tempo och bygger nya muskler på rätt ställen kring benen.

Idag somnade hon tillochmed under behandlingen, så mycket av hennes smärta är borta. Även fast jag var inställd på att vi skulle börja simma med Loka nu, så känns allt så mycket bättre än vad jag ens vågat drömma om. Nu ska bara inflammationen i ryggen försvinna!


Hos vet idag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar