fredag 3 januari 2014

Lokilooou

Nu har Loka traskat med sina viktmanchetter runt bakbenen sedan jul och herregud vilken skillnad det är på stegen även hennes energi. Hon tvekar inte längre innan hon ska gå upp för trappen,innan stannade hon upp för att tveka och få lite uppmuntring ifrån oss för att gå upp. Svårt att förstå att det var i slutet av november hon vägrade gå upp för trapporna och att hon idag traskar upp för trapporna som en självklarhet.

Vi masserar henne varje dag, hon har på sig de tomma viktmanchetterna varje promenad, förutom kiss&bajs turerna. Nu ska vi börja med klövjeväskan 30 min per dag (hon har en vilodag i veckan) och nu när julhelgerna snart är över ska vi börja simma en gång i veckan. Självklart kommer vi fortsätta träffa sjukgymnasten regelbundet!

Jag läser en av mina kurser på distans och har även möjlighet att läsa en till kurs på halvdistans, vilket innebär att jag är mer flexibel med min dagtid som gör att rehabliteringen kommer kunna ta den tid den tar utan att man känner sig stressad. Vilket även minskar tiden på dagis, fast nu när hon mår bättre är inte dagis längre för krävande.

Tar inga bilder längre, alltid grått och ruggit ute. Väl hemma ligger hon oftas under
ett bord och snarkar, så får återanvända bilder helt enkelt. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar