torsdag 19 april 2012

Ordningen här hemma börjar bli återställd. Elsa och Egon bryr sig inte så mycket om den där ivriga dunbollen och har börjat hittat tillbaka till det normala. Loka växer otroligt snabbt, börjar bli otympligare att bära fröken ner för trapporna.

Och sen måste jag skryta lite då jag tycker Loka är otroligt duktig som inte visar det minsta tecken på att vara rädd för andra hundar, trots att 2 st redan försökt hoppa på henne. Vad är det med människor som tycker det är okej att ha en hund lös i ett bostadsområde utan att klara av att ha den lös? Och det mest irriterande är att ägaren inte ens ber om ursäkt. Utan bara slänger ur sig "nämen oj" och går vidare.

Loka kommer ej få ha någon kontakt med några andra hundar tills hon är full vaccinerad. Men tyvärr så kommer hon i kontakt med andra hundar pga ansvarslösa (den värsta sorten) ägare. Tur i oturen har Loka lärt sig att både husse och matte hindrar fara från att nå henne. Med andra ord så ställer vi oss framför henne och blockar den andra hunden. Men är rätt inställd på att en mindre vacker dag kommer det en aggressiv hund farande och hur man beter sig då, vet jag faktiskt inte. Man får hoppas att den dagen aldrig kommer.

Nu blir det soffmys med älskade Elsa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar