söndag 17 mars 2013

Hemma

Nu är vi tillbaka i Sundbyberg efter en helg i Falun, riktigt skönt att träffa familjen. Men känns som om man bara hinner komma dit innan man ska hem igen. Längtar tills i sommar när det finns lite mera tid. Det är så många att träffa och så mycket saker man vill hinna göra på några fjuttiga dagar. Fokus den här gången var att träffa familjen, vilket jag till en viss del hann men inte alls lika mycket som jag hade velat, men ännu mindre fokus var det på att njuta utav vad fina natursköna Dalarna har att erbjuda. 

Nästa vända, blir det fokus på Loka och naturen, helt klart. Sen får de som vill hänga med ut i skogarna helt enkelt! Eftersom Lokas immunförsvar går på högvarv, så ville jag inte riskera något genom att träffa "nya" hundar än de hundarna hon är van vid, så vi fick tacka nej till en dragtur med Therese.G och Zeke på Ljustern, men nästa gång då Loka har en kortison behandling i ryggen blir det åka av!! :D Inte för att Loka har en chans att hänga på Zeke, men alltid nyttigt att få springa bredvid.

Loka fick däremot träffa sin bästa vän Meja och de röjde verkligen tillsammans. Meja jaga Loka, sen jaga Loka Meja och Loka är verkligen en ängel med barn. Anpassar sin nivå helt efter Mejas och varje gång de stannade upp så fick Meja en puss. Satte sig Loka var inte Meja sen med att slå sig ner bredvid henne. Jag är verkligen faster åt världens underbaraste tjej och matte åt en ängel.

Och, jag har ju hittat batteriladdaren till kameran så den var med och var full laddad.. Men packade inte ens upp den, haha. Tog knappt bilder med mobilen heller, så bjuder på några dåliga bilder som inte alls visar hur bra vi haft det!
Meja och Loka 

Loka tycker helt klart att vi också borde bo i hus

Som sagt, ett hus hade inte suttit fel.

Nöjd tjej.

Hosjö

På väg hem till mammas hus efter en tur i skogen.

1 kommentar:

  1. Fina Loka! <3

    Ja att träffa vargarna är något helt speciellt! :)

    SvaraRadera