lördag 23 mars 2013

Ursvik

Idag promenerade vi till Ursvik och tog ett varv runt 7,5 km sträckan där, så vi har gått lite mer än 1,5 mil idag! Ruskigt skön start på den här helgen. Loka fick ha långlina på sig i skogen och sprang som en tok. Sen när man kommit halvvägs kommer man ut på stora öppna ängar, så där blev det en massa bus! Loka var helt fantastiskt duktig, fast de gick ett rådjur bara några meter ifrån oss så brydde hon sig inte. Långlinan är där, men vi behöver inte använda den, vilket känns toppen!

En annan sak som känns toppen var att andra halvan ramlade miljoner gånger i skogen idag och jag höll mig på benen hela tiden, trots isbanor och backar där man fick dra sig upp med hjälp av träden!











8 kommentarer:

  1. Carina16:53

    Duktiga Flickor då !!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Isabel18:27

      Hahaha, ja vi "tjejer" var duktiga, Fredrik var han helt värdelös eller?;D Iofs, ser man till alla gånger han låg och åt snö så.. :D

      Radera
  2. Carina19:01

    Saknar korten när Fredrik låg och sprattlade i snön ..:) Han var också duktig
    som kämpade sig fram ... Kanske dags att skaffa is dubbar då ?????

    SvaraRadera
  3. Åh, sån söt Samojed. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Isabel11:22

      Kan inte annat än hålla med ;)! Tack!

      Radera
  4. Det är såå härligt att springa på isen! Härliga bilder!

    SvaraRadera
  5. haha, läste nu att det var ängar;) Ibland är man lite för snabb med att bara kika på bilderna :D
    Skönt att det gick så bra med rådjuret! Dylan får panik när han ser ett rådjur...det är fullt ös medvetslös som gäller då...tyvärr! :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Isabel11:44

      Haha, kan hända den bästa! :) Loka var också lite fullt ös medvetslös när hon var mindre, fast dock med fåglar och harar. Men som tur va så har det gått att träna bort!

      Kommer dock inte in på din blogg? Står bara något med error! Men tack för alla kommentarer och skönt att höra om en till hund med ett dumt immunförsvar!

      Radera