lördag 3 augusti 2013

Hagaparken.

Idag blev det Hagaparken under förmiddagen med Paulina och Ponyo. Riktigt vackert är det där, vi åkte mest dit för att låta hundarna bada. Loka fick äran att vara lös under badet och utan några som helst problem. Måste börja lita mer på henne, för det är hon värd.

Vi var där i ett par timmar och när vi började röra oss tillbaka till bilen så började det fyllas på med folk. Så perfekt tid att vara där med hund under en helg är förmiddagen helt klart. Vi gick inte runt brunnsviken, det är över en mil och det hade inte hundarna orkat i den här värmen.. Så vi gick bara nån kilometer och sedan hittade vi ett perfekt ställe att låta hundarna bada vid. På vägen tillbaka till bilen drömde vi oss bort i drömmar om höst och vinter. Hagaparken lär ju vara magiskt vacker då.

Det var första gången jag och Loka var där idag, lite pinsamt då det ligger gångavstånd hemifrån så länge det inte är sommar med brännhet asfalt. Men det ligger inte långt ifrån Solna station. Tog en del bilder, men upptäckte nu när jag kom hem att det var ett nosavtryck på linsen, vilket påverkade kvalitén på bilder rätt mycket, haha.











1 kommentar:

  1. Carina14:09

    Ser härligt ut,, är det inte underbart att hitta sådana guld korn , så nära hemma , ni bor ju helt fantastiskt för att vara sö nära stor staden så njut njut även av sommaren den äe ganska härlig eller hur bruden ,, Loka ser ju ut att njuta av den , plask plask vad skönt ,, Kl 15 i dag ska vi spela brännboll sedan blir det ett dopp i sjön , skönt , bara 28 + i skuggan , mycket vatten blir med till spelet ,Kramizzar

    SvaraRadera