torsdag 7 juni 2012

Nörd?

Beställde precis den här, snacka om att jag blivit en Loka-nörd. Undra vart man drar gränsen? Snart trycker jag väl upp tröjor och delar ut på nästa släktkalas? Snälla skjut mig..

update;
Om det värsta skulle inträffa, skulle jag kunna kompensera med denna t-shirt året efter?
(För att byta ämne,men the big bang theory må hända vara bästa serien? )

4 kommentarer:

  1. Haha åå vilken härlig! Sv: Visst är det störande! Haha så rätt att du sa så! Skulle vilja se minen :D Verkligen respektlöst att bara släppa fram sina hundar! Vi hatar också "min hund är så snäll" grejen, då brukar vi svara: "Men det är inte våra" med en ilsken ton så brukar folk dra sig tillbaka haha :)

    SvaraRadera
  2. Sv: Anmäla kan man alltid göra! Dock tror vi inte det händer så mycket eftersom det inte är illa nog. Tyvärr måste hunden vara halvdöd innan polisen ingriper :( Tycker du ska stå på dig och om det skulle hända en gång till ska du ge tanten en riktig utskällning! Förstår att du vill undvika dom om den bitit Loka flera gånger, vi har samma problem med ett par hundar, tyvärr, och det är något som aldrig kommer försvinna när man har hund.

    SvaraRadera
  3. Haha men åh så söt(t)! Men förstår dig skulle jag också göra med en sådan söt byracka. :D

    Och taaack! Kul att du gillar't och fick skratta lite i skadeglädje-anda. ^^

    SvaraRadera
  4. Haha tack för finfin kommentar, kul att du gillar't. Funderar också på när SVT ska höra av sig och ge mig ett eget TV-program, men verkar inte hända. ;-)

    Trevlig kväll!! :D

    SvaraRadera