torsdag 13 juni 2013

Loka

Operationen har gått bra, vi hämtade hem henne vid 15:30 igår. Det var en mycket medtagen Loka vi åkte hem med, en Loka som vägrat ha tratten på sig också. Typiskt Loka, när hon väl bestämmer sig för något. Så hon höll personalen sysselsatt. Men det löste vi med att köpa en body till henne, vilket måste vara bra mycket skönare och smidigare för henne. Och sätter vi på henne tratten hemma går hon till väggen och ställer sig med tratten mot väggen och rör sig inte ur fläcken som en trotsig 3-åring.

Hon gnydde en heldel under kvällen igår och ville helst ha kroppskontakt hela tiden. Eftersom hon inte får hoppa upp och ner i sängen så bäddade vi på golvet i gästrummet inatt och sov där med Loka. Hon sov mellan oss hela natten och flyttade man en bit ifrån henne kom hon krypandes efter för att lägga sig tätt intill igen. Hon började dricka vatten inatt och kissade för första gången imorse. Hon har inte börjat äta något ännu, men får i sig lite leverpastej tillsammans med värktabletterna hon får med jämna mellanrum.

Just nu sover hon och jag ska krypa ner med henne och kolla på lite filmer under dagen. Bara slappa och göra det bästa av situationen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar