fredag 21 juni 2013

Midsommar

Nu är vi inne på nionde dagen efter operationen, allt går super bra. Loka är en ängel, märks så tydligt att hon har så mycket energi i sin lilla kropp men ändå håller hon sig lugn och krånglar aldrig med body eller tratt fast hon inte gillar det. Midsommar firar vi i lugnets tecken här hemma eller vi firar inte alls förutom att vi ätit lite jordgubbar dagen till ära och spelar lite spel ihop. Vi får gå fullt ut nästa år istället! Viktigare att Loka har det bra helt enkelt!

Men vad jag längtar tills allt är återställt efter operationen, så man kan göra allt det där man är van vid. Det är så tråkigt att bara gå koppelpromenader runt kvarteret som vi gör just nu( eller kvarteret var nog att ta i, en gång om dagen går vi utanför gården och går gatan fram och tillbaka). Har inga direkta bilder som är aktuella heller, all form av kreativitet är som bort blåst! Så får bli icke aktuella bilder helt enkelt!





1 kommentar:

  1. Vad roligt att jag kunde bjuda på lite skratt så här genom cyberrymden! Det var ett väldigt lustigt ögonblick faktiskt.

    Hoppas Loka kan få springa fritt snart igen! Det är så trist med konvalescens-koppel-promenader. Men, livet kan inte heeela tiden vara roligt :)

    SvaraRadera