onsdag 27 februari 2013

Det där immunförsvaret.

Hur går det för Loka då? Nu när det gått lite mer än en vecka sedan hon fick sin diagnos, överaktivt immunförsvar med ordnationer att "rädda" hennes ögon ifrån alla hemska partiklar som hon attackerar som virus med ögonsköljning 3ggr om dagen? Jo, det vänder helt klart! Hon har massor med energi att vara just en ung pigg samojed och det betyder ju att hon inte längre lägger sin energi på att hennes immunförsvar måste gå på högvarv.

Men hon är inte bra, inte än. Fast mycket bättre, vilket är framsteg. Och hon är en ängel numera när man ska skölja ögonen.  Oavsett är hon är ängel, kan inte vara lätt att nästintill vara allergisk emot sig själv och allt som yr runt i luften. Vi hoppas innerligt att hon kommer växa ur det här och att de bara är en dum,dum unghunds fas. Men samojeden är ju seg i sin utveckling, så hon är ju vuxen när hon är 3-4 år, så de kan ta tid. Men det ska bli successivt bättre och bättre och det blir det ju, så nu hoppas vi på att de fortsätter och inte stannar av.



1 kommentar:

  1. Dylan har också överaktivt immunförsvar och vi har kommit en bit på vägen som tur är! Vi räknar med att han kommer att vara helt frisk inom ett år! Men det har varit strikt diet med BRA mat och tillskott i snart 9 månader och som sagt ett år framöver...man måste skynda långsamt när det kommer till immunförsvaret...:/

    SvaraRadera