måndag 2 juli 2012

Framsteg, stora framsteg.

Det var verkligen helt underbart att vara i Dalarna, kändes otroligt tråkigt när man kom hem igen. Det var så underbart att ha allt så nära, både natur och de som betyder mest för mig. Blötdjuret Loka, hade alla möjligheter att bada i rena, oförstörda sjöar bara runt hörnet.

Men detta hade aldrig varit möjligt för oss om vi inte ändrat oss, för onkeligen fungerade inte den metod vi använde. Vi fick kontakt med de underbara tjejerna som driver bloggen pshundar och de gav oss otroligt mycket bra råd och erbjöd sig att träffa Loka med sina hundar. De tar sig även tid att svara på våra mail, komma med bra tips efter hur våran situation ser ut. Att de lägger ner tid på oss, utan att känna oss, veta vilka vi är, det är beundrans värt och unikt. Tveka inte att besöka deras blogg pshundar, man kan inte bli annat än inspirerad och imponerad utav deras sätt att fostra och vara med sina väldigt fina hundar.


En Loka, i sin bur hon tidigare flydde,vägrade gå in i, skakade utav att bara se den. Nu, ligger hon tillochmed kvar när dörren öppnas och jag lämnar rummet. Allt detta, på en dag. Så ännu ett tack till pshundar!



3 kommentarer:

  1. Hon är så jätte duktig och klok!
    Hoppas att det funkar lika bra i bilen ochså!
    Men det gör det säkert.

    SvaraRadera
  2. Anonym18:19

    Hon glömde två leksaker i Dalom!

    SvaraRadera
  3. Det finns en draghundskurs i Åre i september! :)
    Roligt att läsa att det går bra med Loka!
    Här är utbildningen:
    http://www.hundsteg.se/mucherskola.asp

    SvaraRadera