onsdag 29 maj 2013

Onsdag

Idag ska jag och Loka spendera dagen med Paulina och Ponyo! När vi skulle boka in en dag så kollade vi först vädret och bokade in den sämsta dagen av alla! Fast vi kollade det för tre dagar sedan så höll vädret vad det lovat! Mulet, betydligt mycket kallare än andra dagar och lite regn. En perfekt hunddag med andra ord! Vad vi hittar på återstår att se, hur som helst så ska det bli kul att träffa dem igen! Var ett tag sedan nu.


1 kommentar:

  1. Vi tar emot alla gåvor vad gäller foder och det uppskattas enormt.

    I nuläget kör vi enbart med märkesmat på våra katter. De billigare varianterna innehåller lite näring och skadliga ämnen för katterna. Med tanke på din katts tarmsjukdom, låter det som ett specialfoder av bra märke.

    Om inte annat tar vi emot alla foder trots allt. Vi samarbetar med andra katthem som vi skänker vidare till i så fall. Många katter är i behov av mat och där är utfodringen i sig det viktigaste för deras överlevnad, än innehållet.

    Mitt arbete är underbart! Men det förekommer svåra stunder också, med tanke på den vanvård som förekommer. Många katter kommer in i hemskt skick. Därför jag hoppas få fortsätta med detta, eftersom djuren är mitt liv och för att jag vill kämpa för katterna. Katterna har en låg status i dagens samhälle och samtidigt sitter kattstallets framtid på en skör tråd. Hundstallet under oss har skickat iväg oss och det kräver stora ekonomiska insattser, jag hoppas många hjälper oss med gåvor. För katternas skull :)

    SvaraRadera