söndag 26 maj 2013

Söndag

Helgen har gått i lugnets tecken! Jag måste säga att Loka, den underbara Loka har verkligen blivit vuxen efter sitt andra löp och nu när hon hittat tillbaka till sig själv. Men det roligaste som hänt är att efter Loka var i  i Dalarna en vecka, så insåg Egon hur mycket han faktiskt gillar henne. Så Loka och Egon har blivit riktigt goda vänner och det växer sig starkare för varje dag. Ligger i sängen bredvid varandra, Egon dansar runt hennes ben och gosar med henne, han går även och hämtar henne när han har tråkigt så busar dem tillsammans lite.

Men det mest chockerande som hänt denna helg är att Loka har tagit sovmorgon, annars har hon sin rutin, upp vid 7-8 på morgonen! I helgen har hon sovit till kl 11 båda dagarna. Då har vi dock varit vakna länge varje kväll, men förut har inte det spelat någon roll. 

Som sagt, en väldigt lugn helg. Tror den har varit behövlig för samtliga, Loka har varit på dagis alla dagar denna vecka och det är hon inte van vid. Jag efter en intensiv månad behövde verkligen bara göra ingenting. Nu är det bara lite små grejer kvar nästa vecka, sedan är jag ledig ett litet tag innan sommarkurserna drar igång!

Loka och Egon håller svans i sängen :)
:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar