lördag 20 juli 2013

Bad

Vilken underbar dag vi haft idag, riktigt trevligt! Vi åkte ut till Paulinas mamma där hundarna härjade runt på tomten ett tag, sedan gick vi in och tog en fika innan vi begav oss mot Steninge Slott, eller Steninge bad. Som var jätte fint men kändes bara fel. Stenig botten och ganska nära "människo" badet och ganska mycket folk. Men fint och kanske ett ställe att åka till sent på kvällen när det är tomt. Men vi åkte till något annat bad, ingen aning vad det heter och det var inget hundbad men inget renodlat människobad heller, utan mer en liten sandstrand på en liten udde och där var vi helt ensamma. Inte illa, ifrån att aldrig hitta dit vi ska till att hitta till två ställen! (Kan faktiskt varit så att vi hade med oss GPS:en Paulinas mamma).

Loka och Ponyo busade i vattnet, men höll sig nära land men tillslut begav sig Ponyo ut på en simtur och efter det hur många som helst :D Så gulligt, han kämpade verkligen för att ta steget ut på det djupa vattnet, han skällde även en del innan begav sig ut på outforskat vatten! Nästa gång ska jag ta med badkläder och gå i jag med och förhoppningsvis blir det motivation nog för Loka att ta sig ut på djupare vatten!

Blev inte alls många bilder, höll i en lerig långlina hela tiden så var inte riktigt läge. Men när vi kom till den mer avlägsna stranden kunde man släppa den, så tog en mobilbild på våra monster.

<3



2 kommentarer:

  1. å vilka fina!:)

    SvaraRadera
  2. sv: ja de är ju lite annorlunda, men bland annat det jag också föll för :) sen så vill man ju inte ha en skygg hund, visst att den kan vara misstänksam mot främlingar, men man vill ju ändå att den ska kunna fungera bland folk, så därför vi tränar så mycket :)

    SvaraRadera