söndag 28 juli 2013

Söndag.

Helgen har varit riktigt kul men VARM! Ingen höjdare att vara en samojed just nu, inte människa heller haha. Jag är verkligen ingen sommar människa och kommer aldrig bli. Vi gjorde inget speciellt, bara var och umgicks med våra gäster. Fredriks syster med familj kom förbi ett par gånger under helgen också, deras sista helg som 08:or, då de har sålt lägenheten och köpt hus i Säter! Loka var riktigt glad över att Liv kom hit, någon som skrattar hysteriskt och njuter av hennes pussar :) Nästa gång kan de springa runt på deras tomt och busa istället!

Jag och svärmor åkte en sväng till Ikea på lördagen, tror jag ska åka dit varje dag bara för att det var så fantastiskt svalt där inne. Synd att Loka inte får hänga med bara, tror det hade varit uppskattat. I lördags var det olidligt varmt i lägenheten och jag hade ingen is, så igår fick Loka sin första glass, en piggelin. Brukar aldrig ge Loka människo-onyttigheter, men en gång är väl ingen gång? 

Ska iväg och köpa vattenmelon och göra isglass till Loka som hon kan äta utan att ge matte dåligt samvete. Hade varit enkelt om hon åt frysta märgben, men det gör hon dessvärre inte. Hon äter inga ben som varit frysta, utan de måste vara färska..Fint skare va!



Nom nom..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar