fredag 14 december 2012

Bästa dagen!

ÅH jag är glad, så himla glad. Idag drog Loka för första gången och hon ÄLSKADE det. Vi träffade underbara Paulina och Ponyo på våran vanliga plats, en övergiven fotbollsplan. Men idag hade vi dragsele och en trasmatta med oss. Vi är båda två riktiga nybörjare på detta, så vart många asgarv. Hur f*n var det selen skulle sitta nu igen? Men vad det inte så här de gjorde i butiken? Vi skratta så vi grät innan vi fick till allt på rätt plats. Loka fick börja, så en utav oss tog med oss Ponyo till andra sidan planen som motivation och Loka sprang, flög och var på andra sidan planen på några sekunder. Hon var helt lyrisk, behövdes ingen motivation hon sprang och drog som om hon aldrig gjort något annat. Har alltid sagt att jag tycker Ponyo har det där typiska samojed-leendet och att Loka inte alls haft de, nå väl idag log hon. Det här är Lokas grej! Och herregud så kul det var, nu blir det att inhandla allt, precis allt så vi kan göra detta ALLTID.

Haha, låter jag som ny frälst? Isåfall har ni förstått mig rätt, detta är livet! Men Ponyo gubben, världens sötaste han gick väl över planen med full hejarklack. Så söt, med kroppsspråket som sa "måste jag verkligen?".  Happ, hur gör vi nu? Hejarklack och hans älskling på andra sidan funkade inte. Men vad kan väl inte en liten korv bit lösa? Tillslut fick vi honom att springa lite, men han är långt ifrån lika lyrisk som Loka. Han gillade helt enkelt inte selen, det syntes direkt på honom. Han sjönk ihop lite redan då. Så med honom blir det att vänja vid sakerna lite mera. Loka, ja hon brydde sig inte alls om något utan älskade att få dra.

Lite roligt, samma ras, olika kennlar, olika linjer och de syns så väl. Lokas pappa sida så finns det massa bra draghundar och på mammans sida bra jakt/draghundar. Men vad underbart det känns att hittat våran grej. Det här är Lokas kall i livet.

Loka

Världens gladaste Loka <3

Ponyo och Loka

Loka :D

LL - Lyckliga Loka.

Haha, till slut fick vi igång Ponyo :D

Ponyo sötnöten!

Som sagt, tillslut fick även Ponyo upp farten med stor belöning vid "mål".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar