onsdag 5 december 2012

SNÖ?!

Haha, vädret är ju helt galet! Lokas ögon (japp, båda två nu) är skit igen, börjar bli lite drygt nu, inte minst sagt för henne. Så nu blir hon hemma denna vecka och nästa vecka med antibiotika, men som tidigare nämnt beter det sig inte som en vanlig ögoninflammation, så kan även vara allergi. Inväntar samtal från veterinären så vi kan lägga upp en plan tillsammans i lugn och ro. Men om man bort ser ifrån ögonen, så är Loka överlycklig, snöstorm is the shiet tydligen.

Tyckte lite synd om Loka i morse  så tänkte att vi skulle traska ner till djuraffären och köpa hem lite goda ben och någon ny leksak, men tog fel på en timme när de öppna, så vi traskade runt i Sundbyberg centrum och gick upp till hundrastgården i Tornparken, som ligger på en höjd, helt oskyddat trodde stundvis att jag skulle blåsa bort. Loka däremot var grymt nöjd och skuttade runt. Trodde inte vi skulle kunna vara där så länge, ifall de kom någon annan hund men tiden gick och vi förblev ensamma.

Snöstorm i all ära, men jag föredrar det i Dalarna för där plogas såväl vägar och trottoarer. Inte undra på att Stockholm stannar när snön kommer när man måste pulsa sig fram med snö upp till knäna oavsett vart man än ska. Haha, roligast var när jag missade ett dike under all snö så helt plötsligt försvann Loka helt :D

Det var svårt att få med ovädret på bild, men snön verkligen vräker ner samtidigt som det blåser som attans!



Haha,  centrala Sundbyberg.. 



1 kommentar:

  1. Åh Loka ser verkligen ut att njuta när snön har kommit :D Zews lika så han älskar det!

    Hoppas ögonen snart blir bättre! :)

    SvaraRadera