torsdag 27 december 2012

Hemma

Nu är vi hemma, har varit det i ett par dagar. Det var underbart uppe i Dalarna, julen var verkligen perfekt och längtan efter ett hus en bit utanför Stockholm har enbart blivit större. Men nu får man ta allt bit för bit, för livet är verkligen inte fy skam som vi har det nu heller. Jag fick spendera mycket tid tillsammans med världens bästa Meja vilket har varit helt underbart, älskar den lilla tjejen obeskrivligt mycket! Kameran var med upp, men tog väl några få bilder, tog knappt bilder med mobilen.

Loka är verkligen helt fantastisk, hon och Meja kommer nog alltid traska sida vid sida. Loka är otroligt duktig med barn. Hon och Meja har jagat varandra, myst med varandra och busat ihop. Och hon var helt fantastisk när Meja och Liv lekte med henne. Meja 1 år och Liv 2 år och Loka snart 11 fjuttiga månader.

Loka har även fått ett non-stop sele som vi premiär körde igår och hon drar så fint framför oss på egen maskin. Sen fick hon en aktivitetsplatta (Dogmaze) utav Zeke (Tack,Therese.G ) som hon bara blir arg på haha. På självaste julafton var Zeke med, en rottis på 50 kg så även Loka hade de super mysigt!

Min älskade Meja var förskyld så nu är även jag förskyld, så ber om ursäkt redan nu för inlägget då hjärnan är fylld med snor så att försöka summera allt på ett vettigt och lättläst sätt känns lite väl ambitiöst.

Lite bilder;

Dålig bild på Loka,Meja och Liv, men såhär satte sig alltid Meja, med Loka som fåtölj.

Uppesittarkväll hos Johan och Theresé



Johan hade varit ruskigt duktig :D

Pepparkaksmos med ädelost och chokladöverdrag.


1 kommentar:

  1. Åh vad fin hon är <3

    sv: Taack! :D
    Gott Nytt År!

    SvaraRadera