lördag 20 april 2013

Loka ska på semester.

Idag njuter vi verkligen av Loka, skämmer bort henne och kramar sönder henne. För imorgon ska hon till Säter och bo hos svärföräldrarna en vecka och det känns jätte jobbigt för både mig och andra halvan. Vi har aldrig sovit utan Loka sen vi fick henne så det kommer kännas jätte konstigt här hemma nästa vecka.

Men just nu går det noskvalster och kennelhosta på Lokas dagis och jag har fått bilden av att det inte bara är där utan att många hundar i Stockholms området är sjuka. Eftersom Loka nyss löpt så tog husse ut semester för att vara hemma med henne under löpet, så detta kom väldigt olägligt. Denna vecka har vi åkt fram och tillbaka, hit och dit för att få det att funka men det blir varken bra för oss eller för Loka så hon får åka upp till svärföräldrarna som mer än gärna är hundvakt och tjatade på oss att få hjälpa till när hon löpte.

Och Loka trivs bra och är trygg i deras sällskap och de har haft hund i 17 år, så Loka kommer det inte gå någon nöd på, utan det är värre för oss. Hon kommer bli grymt bortskämd lilla "barnbarnet" och få lulla runt i skog och mark med svärfar om dagarna och få krypa ihop med svärmor i soffan om kvällarna.

Sen hur man än vrider och vänder på det, så är allt bättre än att hon blir smittad här hemma,speciellt med hennes dumma immunförsvar. Men det kommer bli tomt här hemma, läskigt tomt. Så ikväll ska jag packa Loka väskan full med leksaker och godsaker sen har vi beställt en massa saker som levereras till svärföräldrarnas hus på tisdagen :D


Hon ser mäkta stolt ut över att det faktiskt ligger en godis där.


Elsa





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar