tisdag 2 april 2013

Påsken

Påsken har gått i vilans tecken. Förkylningar som inte riktigt vill släppa, en hund som börjat löpa och utöver det har det inte hänt mycket. Vi har varit ute i solen och haft Loka i långlina en heldel, fast hon löper kommer hon alltid på inkallning, helt sjukt vad duktig hon blivit. Och sist vi var i Ursvik så mötte vi även då ett rådjur, men inte ens det minsta intresse visade hon, medan Ponyo blev galen och hon triggandes inte utav det heller.
Sen att ha två hundar i långlina är ganska långt ifrån smidigt, men som sagt långlinan känns grymt överflödig. Frågan är när man ska steget och helt enkelt strunta i den?

Loka är väldigt till ro med att löpa, finner sig helt och hållet. Visar ett större intresse för andra hundar, men inte mer än att hon gnyr i förbi farten. Fast minns inte henne första löp som något jobbigt heller, förutom att hon vart grymt låg efter löpet, så vi hoppas innerligt att det inte blir så den här gången heller. Det vi gjorde förra gången var att åka upp till Dalarna, lite miljöobyte så försvann det. Så vi planerar att åka upp helgen efter hon slutat löpa helt enkelt.

Hon får se till att "njuta" riktigt av sitt löp den här gången, för det blir hennes sista!




1 kommentar:

  1. Härliga bilder! hon ser ut att njuta ordentligt!!

    Jasså så ni har bestämt att kastrera henne?:)

    SvaraRadera