söndag 25 mars 2012

Den 3:e april åker vi och hämtar hem våran lilla flicka! Nästan bara en vecka kvar. Känns helt underbart och väldigt overkligt. Vart en tur till bromma blocks idag, till djuraffären där och blev en del inköp, lite saker kvar att köpa ännu, men vi har ju hela nästa vecka på oss också! Har börjat fylla upp frysen med färskfoder till damen, vågade inte handla en månads ranson, då jag var osäker på att det fick plats.

Idag åker även en heldel grejer ner i förrådet, som bäddsoffan i gästrummet  och en heldel ifrån garderoberna. Har två stycken stora garderober och den ena ska i veckan förvandlas till en hundfrizon för katterna, där deras kattlåda ska få stå och sedan ska vi bygga lite olika hyllplan med bekväma sovplatser. Katternas matplats flyttade vi för länge sedan upp på diskbänken för att de inte skulle bli för många förändringar precis innan Loka kommer.

Lite utav dagens inköp.

1 kommentar:

  1. Anonym21:10

    VA....ska den lilla skrutt fia ligga i den stora korgen hon är väl inte större än matskålarna som ni köpt,,,,haha,,,,men lite goa filtar så fyller ni ut ,,,,åt henne,,och rosa koppel blev det ser jag.
    Nu kommer du väl att klämma på dessa saker hela veckan dååååååååå eller.?????

    SvaraRadera