torsdag 8 mars 2012

Hallå!


Idag är dagen då jag startar projekt valpsäkra hemmet. Något som han den där tror är något vi kan göra på 10 minuter! Haha, vi är nog det perfekta paret, jag som planerar allt, varje liten detalj och gärna lite mera. Med andra ord, kontrollbehov så det skriker om det! Och han, lugnet själv. Optimist ända ut i fingerspetsarna. 

Så valpsäkra vad fan innebär det då? Ja, tänk om jag det visste. Men idag innebär det att jaga kattleksaker under soffor,sängar och bakom byråer och bänkar. Lär ju hitta en heldel, med tanke på att det finns 2 bollar framme resten ligger väl och myser med dammråttorna på minst sagt suspekta ställen. För hur många gånger har man inte handlat kattleksaker och någonstans lär de ju ligga. Men katter är bra underbara djur, finurliga och  fulla med djävulskap, så lär väl inte hitta några leksaker. Känner dock inga tvivel på att jag kommer hitta dammråttor, de är allt flitiga djur, duktiga på att föröka sig också.. 

Tänkte visa er en bild som långt ifrån ger Loka rättvisa, då hon ser ut som en skitig liten korv på denna bild. Så har snott bilder ifrån uppfödaren. Då vi givetvis glömde kameran när vi besökte lilla Loka och hennes syskon i urskogen utanför Hudiksvall. Känns ju lite sådär urbotat korkat att släpa med sig kameran till Dalarna för att sedan glömma den sista 30 milen.. 

Pappan och mamman, så otroligt fina, snälla och mysiga. Men efter att träffat uppfödarna förstår
man varför, då även de var helt ljuvliga. Och naturen där uppe, får hjärtat att slå ett extra slag.
Sundbyberg, Stockholm i all ära, men inget slår lugnet som finns där uppe i vårat vackra land.

Nyfödda,  6/2 - 2012
Nästan 1 månad 
Bilderna är tagna ifrån: www.yngvesdotter.nu


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar