fredag 16 mars 2012

Hur vet man att det är dags att ge upp för dagen? Jo när man putsar glasögonen ca 4 ggr innan man inser att man har skit i ögat och inte på glasögat.. Tur jag slutar snart. Hjärnan har nog gjort sitt för dagen, minst sagt

Läste på en väns blogg, just om dessa idioter som skaffar djur och sedan upptäcker att de är allergiska eller har någon annan lam ursäkt för att inte kunna ha kvar sitt djur. Skaffar man sig en familjemedlem så vet man väl vad man ger sig in på? Man kan tycka det. Sen att ens älskade små liv ibland driver husse/matte till vansinne, tillhör ju även charmen med att ha ett husdjur.

Får man problem med sitt djur, får man helt enkelt titta på sig själv som ägare och växa med rollen man tagit sig an. Bara för det måste jag dela med mig utav ett litet i-lands problem. Egon, herr Egon han har alltid varit en jäkel på att sno bitsocker, så det fick vi helt enkelt tabort. Inte svårare än så, men då började vi ställa fram en skål med vanligt socker i när vi fick kaffe drickande gäster. Men det hade visst fröken Elsa något att säga till om..

Hemsk kvalité, men damen in action!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar