onsdag 2 januari 2013

Framsteg!

Igår kväll hände något jag längtat efter, både Loka och Elsa sov hos oss. Det här med att Loka blev en familjemedlem har varit något katterna verkligen inte gillat, tyvärr. Loka är väldigt snäll med katterna, men väldigt väldigt glad i katterna. I början stack hon efter och ylade av glädje de gånger vi inte var där för att avbryta henne. Vad gjorde hon när hon kom fram till katterna då? Jo slickade på dem, inte alls uppskattat :D

Egon, som vi trodde skulle älska att Loka kom hit, hatade henne mer än pesten. Idag är det nog allt lite hat-kärlek ifrån hans sida. Förut vevade han med tassen ilsket så fort hon kom nära, idag kan han gå fram till henne när hon sover och slå på henne med tassen för att sedan springa därifrån.. Och nu när Loka lärt sig att hon inte får springa efter katterna när de springer, så ser det ganska fånigt när Egon vänder sig om och undrar vart i hela friden är hon? Men Egon är en väldigt udda katt, vissa dagar kan han morra bara han ser henne nosa på Elsa och andra dagar går han själv dit. Herr Egon med sitt udda sinne helt enkelt.

Elsa som alltid varit väldigt skygg, de är bara vissa människor hon behagat visa sig för. Ja, hon är den som inte alls bryr sig i att Loka bor i hennes hem. Hennes självförtroende har vuxit och nu hälsar hon även på de flesta gäster vi får. Hon bryr sig nämnd värt över att Loka ständigt ska visa upp sina leksaker för henne, hon låter henne lägga sina gosedjur uppe på henne. Hon har om något vuxit enormt sedan Loka gjorde entré. Och om mig magkänsla är rätt så dröjer de inte länge innan Elsa lägger sig intill Loka, hon ser nog Loka snart som en god och pålitlig värmekälla i sitt hem. För, här hemma bor vi alla i prinsessan Elsas hem.

Elsa som befaller mig att klia henne på magen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar