söndag 27 januari 2013

Helg

Här händer det inte mycket! Inte utöver de vanliga som promenader med Loka, plugg och allt sånt där vardagligt. Har inte så mycket att skriva om, en väldigt lugn helg med andra ord. Samt att de idag är Lokas vilodag, som alltid. Den är väldigt behövligt för henne, så djupt hon sover under dessa dagar gör hon sällan.

Apropå vila, så gillar hon ju inte sin biabädd, men i soffan och sängen ligger hon gärna. Men skulle vilja att hon kände att hon har sin plats, så ska göra en egen plats åt henne med madrass, kuddar, sänghimmel och lite bebistäcken. Haha, ska med andra ord inta ikeas barnavdelning och köpa lite grejer och låta min kreativa sida jobba. Sänghimmel blir det för hon alltid ska gå bakom gardinerna och sova. Återkommer med bilder när spektaklet blir klart.

Vana sedan valpben :D

1 kommentar:

  1. Vi tänkte göra ett inlägg om rasen inom kort, det är klart men inte publicerat det..
    Hade vi vetat det vi vet om varghundar idag hade vi inte skaffat rasen.
    En malamute går inte alls att jämföra med en varghund. I Sverige har det omplacerats en del varghundar i år pga två kullar samtidigt där folk "bara skaffar", så ja i sverige är det många som absolut inte förstår sig på rasen (läs typ inga).
    Generellt handlar det om att hunden tuggat sönder HELA huset, ylat konstant, inte kunna vara ensamma hemma ALLS, inte blir rumsrena, gör utfall, är VETTSKRÄMDA för ALLT. osv osv... Som sagt vi publicerar ett inlägg så småningom. :)

    Tack! :)

    SvaraRadera